به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی در اردبیل:
ورک شاپ تیم سازی و کار تیمی در جهاددانشگاهی اردبیل برگزار شد
در این رویداد که 70 نفر از دانشجویان حضور یافته بودند، مدیر سامانههای نوین فناوری و حمایت از نوآوری جهاددانشگاهی کشور گفت: استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپا به سرعت و یک به یک در حال تغییر فضای کسب و کار کشورها هستند و در اکثر شهرهای ایران نیز اکوسیستم استارتاپی نوپا در حال شکل گیری است.
سمیه قربانی اظهار داشت: این موضوع می نقش مهمی در سامان دادن و بهبود فضای کسب و کار به ویژه در شهرستان ها ایفا کند.
وی اظهار داشت: همکاری مراکز شتابدهی و مشاوره کسب و کارهای استارتاپی با دانشگاه ها و مراکز رشد در برگزاری سلسله کارگاه و ورکشاپ های متنوع با موضوعات خلاقیت و نوآوری، کار تیمی و تیم سازی می تواند مقدمه ورود و علاقمندی به فعالیت آینده دانشجویان و جوانان تلقی گردد.
قربانی اذعان داشت: با توجه به اهمیت کار تیمی در موفقیت کسب و کارها و استارتاپ ها برگزاری چنین کارگاه هایی به جهت حیاتی بودن کار تیمی در موفقیت و شکست کسب و کارها و نقش آموزش در برداشتن صحیح اولین قدم های کسب و کار حاِز اهمیت است.
کارآفرین برگزیده و مدرس کارآفرینی نیز در این رویداد گفت: استان اردبیل از ضعف فرهنگ کارگروهی چه در بعد مدیریتی و چه در عرصه هایی مثل ورزش آسیب های کلانی دیده است.
شاهرخ شهابی اظهار داشت: از کارکرد و مزایای کارگروهی استفاده از زمان همدیگر، ایجاد اعتماد به عنوان یک سرمایه عظیم اجتماعی، اشتراک تجربیات، افزایش توانایی حل مسئله و افزایش قدرت ریسک پذیری رئوس می باشد که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
مدیر حوزه تحقیقات شتابدهنده تیک آپ نیز در این رویداد ضمن تفکیک مفهوم کارآفرینی و اشتغال ویژگی های یک فرد کارآفرین را برشرد و گفت: خلاقیت و روند استفاده از خلاقیت های فردی و گروهی در بهبود کسب و کار از مهارت های مورد نیازی است که افراد کارآفرین باید کسب کنند.
بهزاد سامی تعریف تیم، انواع تیم، روند تیم سازی در دوران مختلف کشاورزی، صنعتی و پسا صنعتی، انواع افراد در تیم و شناخت شخصیت افراد تیم و بهترین زمان بکارگیری افراد در تیم را نیز به صورت تفصیلی برای دانشجویان شرکت کننده تشریح نمود.
گفتنی است در پایان این رویداد پرسش و پاسخ میان دانشجویان و مدرسان برگزار گردید.
نظر شما :