به همت انتشارات جهاد دانشگاهی اردبیل؛
کتاب پیشرفتهای پلاسمای سرد در صنعت غذا منتشر شد
این کتاب توسط دانیلا برمودزآگوری در سال 2019 به رشته تحریر درآمده و توسط دکتر علیرضا شهاب لواسانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین، پیشوا و سارا صانعی ترجمه شده است.
اهمیت کتاب« پیشرفتهای پلاسمای سرد در صنعت غذا » در این است که طی سال های اخیر استفاده از پلاسمای سرد در نگهداری مواد غذایی، بسیار موردتوجه قرار گرفته است چراکه به عنوان یک فناوری نوظهور می تواند رویکردی موثر برای غیرفعال سازی میکروارگانیسم های بیماری زا و فاسدکننده، بدون تاثیر قابل توجه بر کیفیت مواد غذایی باشد. اثر ضدمیکروبی فرایند پلاسمای سرد در صورت ترکیب با ضدعفونی کننده ها و یا روغن های ضروری می تواند افزایش یابد. فراوری موادغذایی با پلاسمای سرد موضوعی پیچیده است و به تحقیقات گسترده تری نیاز دارد.
مولف در این کتاب به اصول مهندسی پلاسمای سرد، پیشرفت درغیرفعال سازی میکروارگانیسم ها و ویروس ها در مواد غذایی و سیستم های مدل سازی با استفاده از پلاسمای سرد، مدل سازی غیرفعال سازی میکروبی طی فرایند پلاسمای سرد فشار اتمسفری، کاربرد پلاسمای سرد در کنترل زیست لایه های مواد غذایی و محیط فراوری مواد غذایی پرداخته و هر قسمت را به صورت مبسوطی تشریح نموده است.
کتاب« پیشرفتهای پلاسمای سرد در صنعت غذا » در 4 فصل 168 صفحه ای و به قیمت 700000 ریال در دسترس علاقمندان قرار دارد.
نظر شما :