به همت مرکز نوآوری و شتاب‌دهی جهاددانشگاهی استان اردبیل؛

کارگاه آموزشی ثبت شرکت و قوانین مربوط به آن برگزار شد

۲۶ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۸ کد : ۳۷۸۷۲ واحدهای فناور جدیدها
به همت مرکز نوآوری و شتاب‌دهی جهاددانشگاهی استان اردبیل کارگاه آموزشی« ثبت شرکت و قوانین مربوط به آن» به صورت مجازی برگزار شد.
کارگاه آموزشی ثبت شرکت و قوانین مربوط به آن برگزار شد

در این کارگاه که از مجموعه برنامه های شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان اجرا شد، کارشناس ثبت شرکت ها با بیان اهمیت ثبت شرکت گفت: یکی از بهترین راه‌ها برای شروع کسب و کار و متکی شدن به تولیدات داخلی؛ راه‌اندازی شرکت و ثبت قانونی آن است که ثبت شرکت‌های مختلف موجب می‌شود، که دانش و تخصص عده‌ای باعث رفع نیاز از جامعه شود.

مهندس مهران محمدی اظهار داشت: شرکت اجتماعی تخصصی است، که افراد با توجه به زمینه‌ای که در آن تخصص و دانش دارند، فعالیت تجاری و خدماتی خود را ارائه می‌دهند و می‌توانند با گذاشتن مقدار اندکی سرمایه و ثبت حقوقی شرکت، در جهت تحقق اهداف و خواسته‌های آرمانی خود گام بردارند و از اطلاعات، مهارت و نبوغ خود استفاده کنند که در این زمینه دولت می‌تواند از آن‌ها پشتیبانی کرده و حمایت‌های مالی را نسبت به این افراد انجام دهد.

وی با بیان اینکه وجود یک ایده و موضوع خوب، اولین گام برای تأسیس یک شرکت است، اذعان داشت: ثبت شرکت امروزه کار سختی نیست چرا که پس از تعیین موضوع؛ با استفاده از وام‌ها و خدمات دولتی، می‌توان شرکت نوبنیاد خود را راه‌اندازی کرد.

محمدی افزود: افرادی‌که به عنوان شریک می‌خواهند با یکدیگر کار کنند، باید نوع شرکت و نحوه شراکت خود را باهم مشخص کنند و در زمان ثبت شرکت، اظهارنامه و اساسنامه را با تشکیل مجمع عمومی مؤسسین تهیه کنند و بدانند بعضی از شرکت‌ها، شرکت نامه داشته باشند و در صورت نیاز با توجه به قوانین کشور، مدیران و بازرسان را هم معرفی کنند.

این مشاور حقوقی ثبت شرکت ها ادامه داد: برای ثبت شرکت، معمولاً به‌دلیل نبود منابع کافی و لازم در این زمینه، باید آگاهی کامل درباره نحوه ثبت شرکت و چگونگی شکل‌گیری آن  از طریق برگزاری کارگاه‌های علمی و کاربردی انجام گیرد تا افراد به خوبی، درباره آخرین و جدیدترین قوانین موجود در زمینه اداره و ثبت شرکت‌ها، اطلاعات لازم را کسب کنند.

وی با اشاره به دسته‌بندی شرکت ها گفت: شرکت سهامی عام، سهامی خاص، با مسئولیت محدود، تضامنی، تعاونی و موضوعی انواع شرکت ها هستند که آشنایی با آن ها می‌تواند، اشخاص را در انتخاب بهترین نوع شرکت، برای کار و فعالیت خود یاری دهد.

محمدی سپس درخصوص ثبت، تاسیس و تغییرات شرکت ها، برند تجاری و کارت بازرگانی با محورهای معرفی انواع شرکت ها جهت ثبت، معرفی انواع صورتجلسات و تغییرات و معرفی نحوه ثبت علامت تجاری را به صورت مبسوط تشریح کرد.

در پایان این کارگاه به پرسش‌های حاضران از سوی مدرس کارگاه پاسخ‌های لازم ارائه و راهنمایی‌های مناسب پیشنهاد شد.


نظر شما :