با هدف انجام همکاری های مشترک انجام گرفت:

انعقاد تفاهم نامه مرکز رشد جهاددانشگاهی با بنیاد نخبگان و انجمن مدیریت استان اردبیل

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۷ کد : ۳۷۰۷۸ رویدادها جدیدها
با هدف انجام همکاری های علمی، پژوهشی، آموزشی و خـدمات تخصصی دو عنوان تفاهم نامه همکاری بین مرکز رشد و نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی با بنیاد نخبگان و انجمن مدیریت استان اردبیل منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه مرکز رشد جهاددانشگاهی با بنیاد نخبگان و انجمن مدیریت استان اردبیل

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل در جلسه مبادله این تفاهم نامه ها با اشاره به فعالیت های این نهاد در حوزه اقتصاد دانش بنیان گفت: در انعقاد تفاهم نامه ها به دنبال بهره برداری از ظرفیت های موجود در دستگاه ها و نهادها برای انجام برنامه های مشترک هستیم تا از این فرصت برای توسعه فعالیت ها استفاده مطلوب به عمل آید.

مهران اوچی اردبیلی اظهار داشت: کمک به توسعه کارآفرینی و کسب وکارهای مبتنی بر فناوری وتوسعه همکاری های متقابل علمی، آموزشی، پژوهشی، مشاوره و اطلاع رسانی در راستای استقرار اصول کارآفرینی، فناوری و مدیریت و پیاده سازی استاندارد های هربخش موضوعات مورد توجه در این تفاهم نامه ها می باشد.

وی افزود: با توجه به تنوع اقلیم مناسب در اردبیل و شناسایی 350 گونه گیاه دارویی که اغلب منحصربفرد و مفید هستند جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اخذ مجوز وزارت بهداشت اقدام به راه‌اندازی مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی کرد که تاکنون دو محصول از وزارت بهداشت مجوز تجاری‌سازی گرفته است.

اوچی به فعالیت ۱۹ واحد فناور با 34 ایده فناورانه یادآور شد و بیان کرد: دو شرکت فناور این مرکز موفق به کسب مجوز دانش بنیان شده و تلاش بر این است تا محصولات بیشتری را وارد بازار کنند، ضمن اینکه تاکنون 12 محصول در این مرکز ثبت اختراع شده است.

وی با بیان اینکه خدمات جهاددانشگاهی در مراکز رشد و نوآوری بصورت رایگان ارائه می شود، اظهار داشت: با توجه به اینکه فناوران این مرکز تمایل به بهره برداری از خدمات سایر نهادها دارند از بنیاد نخبگان و انجمن مدیریت استان تقاضا داریم نسبت به تسهیل عضویت فناوران و مخترعین با تحصیلات عالی در بنیاد و انجمن هماهنگی های لازم به عمل آید.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اشاره به مجوز مرکز نوآوری و شتابدهی تصریح کرد: این مرکز با مشارکت وزارت ورزش و جوانان در 13 استان کشور اجرا می شود و در اردبیل نیز از طریق معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان هماهنگی های خوبی در اجرای بخش های سه گانه منش به عمل آمده است.

وی افزود: فازهای ترویج و نوآوری این طرح به پایان رسیده و با برگزاری چند کارگاه و رویداد فاز شتابدهی نیز به زودی به پایان خواهد رسید و امیدواریم جوانان عزیز با برخورداری از آموزش ها و مشاوره های منش ایده های خود را عملیاتی نمایند.

اوچی اردبیلی همچنین فعالیت‌های حوزه آموزشی جهاد دانشگاهی را یادآور شد و گفت: طرح‌های متعددی دراین حوزه اجرا شده و در حال حاضر نیز آموزش سربازان نیروهای مسلح و همچنین آموزش غیرحضوری کارکنان در دستور کار این نهاد است، ضمن اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را به صورت موفق در حال اجرا دارد که براساس سهمیه ابلاغی به استان در قالب این طرح دو هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه فناوری طی روزهای آتی فاز اول کارخانه نشاسته صنعتی با تلاش و پیگیری جهادگران جهاد دانشگاهی اردبیل راه‌اندازی می‌شود که در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها با همکاری و پشتیبانی دستگاه‌ها و در یک رویکرد علمی و تحقیقاتی جهاد دانشگاهی، موفق شدیم مجوز احداث این کارخانه را اخذ نماییم تا از این محصول در صنایع نفتی کشور استفاده شود.

مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل در مرحله بلوغ فناوری قرار دارد

رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل هم در این جلسه گفت: بنیاد نخبگان تلاش می کند تا در شناسایی و حمایت از نخبگان و توسعه و ترویج فرهنگ تکریم از آنان حضور اثرگذاری در جامعه ایفا نماید و در قالب انعقاد تفاهم نامه به دنبال بهره برداری از حمایت های موجود در سطح نهادها و دستگاه ها هستیم تا نخبگان استان را از آن ها بهره مند سازیم.

حسین شایقی تصریح کرد: فرهیختگان به عنوان سرمایه‌های اصلی هر کشوری معرفی شده و نمی‌توان تاثیرگذاری بالای این افراد در تربیت نسل‌های موفق را کتمان کرد بنابراین باید بستر مطلوب استفاده از این ظرفیت ها فراهم گردد.

وی خاطرنشان کرد: برای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی و عبور از شرایط حساس کنونی نیازمند بهادادن بیشتر به نخبگان و پژوهشگران بوده و تسهیل شرایط فعالیت هر چه مناسب چنین گروه‌های علمی لازم و ضروری به نظر می‌رسدذا در این راستا مراکز علمی باید در کنار هم قرار گیرند.

 رئیس بنیاد نخبگان با اشاره به فعالیت های مرکز رشد جهاددانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: از زمان تاسیس این مرکز واحدهای مستقرتوانسته اند با گذر از شرایط اولیه و با بهره گیری از آموزش ها، مشاوره ها و همراهی مدیران جهاددانشگاهی به مرحله بلوغ فناوری برسند چراکه تولید داروهای گیاهی با مقررات حاکم بر آن سخت و زمانبر است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی شجره انقلاب است، افزود: حمایت جهاددانشگاهی از واحدهای مرکز رشد و مرکز نوآوری مطلوب است و این موضوع نویدبخش آینده مناسب برای تولید محصولات خوب دارویی است.

شایقی با اعلام آمادگی بنیاد نخبگان استان اردبیل برای انجام هرگونه همکاری اذعان داشت: امید آن داریم این تفاهم نامه بتواند برای هر دو طرف مایه رشد و بالندگی باشد چرا که ما به دنبال آن هستیم مستعدان نخبه استانی از ظرفیت های موجود در استان به نحو ممکن استفاده نمایند.

وی با اشاره به دو طرح شهید احمدی روشن و صدف که توسط بنیاد نخبگان استان اردبیل اجرایی می شود، گفت: دریافت امتیاز در فعالیت‌های نخبگانی، دریافت کمک‌هزینه دستیاری، کارکردن زیر نظر اساتید خبره و باتجربه، استفاده از دانش در حل مسائل جامعه، تجربه فعالیت بین‌رشته‌ای در هسته‌های نخبگانی و همکاری با دانشجویان مستعد از رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف و مزایای طرح صدف است.

رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل یادآور شد: طراحی مسیر حرفه‌ای شغلی، برگزاری کارگاه‌های مهارت‌آموزی، برپایی آزمون‌های روانشناسی فردی و شغلی، عضویت در شبکه نوآوری و فناوری ایران، برخی از محورهای طرح صدف می باشد که  دانشجویان کارشناسی‌ارشد و دکتری و دانش‌آموختگان(که حداکثر دو سال از زمان فارغ‌التحصیلی‌شان گذشته باشد) با رتبه‌های زیر 500 کنکور، دانشجویان مقطع تحصیلی کارشناسی و دانش‌آموختگان این مقطع (که حداکثر دو سال از زمان فارغ‌التحصیلی‌شان گذشته باشد) با رتبه‌های زیر 5000 کنکور سراسری و همچنین مستعدان‌برتر تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان در استان اردبیل، می‌توانند در آن شرکت کنند.

 

به توانمندی های جهاددانشگاهی اردبیل در توسعه علم مدیریت نیازمندیم

دبیر انجمن مدیریت استان اردبیل هم در این جلسه گفت: انجمن مدیریت یک تشکل غیرسیاسی می باشد که تغییر دولت ها در آن هیچ تاثیری نگذاشته، چراکه این انجمن به دنبال توسعه کاربردی علم مدیریت است و ما به توانمندی های جهاددانشگاهی در این مسیر نیازمند هستیم.

محمدعلی پهناور با اشاره به ظرفیت های موجود در جهاددانشگاهی و انجمن مدیریت، اظهار داشت: در قالب تفاهم نامه، ضمن تحکیم ارتباطات پیشین، برای انجام فعالیت های مشترک برنامه ریزی خواهیم کرد و امیدواریم از طریق مرکز رشد و مرکز نوآوری جهاددانشگاهی اردبیل به این هدف برسیم.

وی با بیان اینکه انجمن مدیریت استان اردبیل از اساتید برجسته علم مدیریت برخوردا است، تصریح کرد:تحقیقات بازاریابی، مشاوره در زمینه هایبازاریابی، فروش، منابع انسانی، مسائل حسابداری و مالی برای کسب و کارها و هسته های مستقر در مراکز، برنامه ریزی و هدایت کسب و کارها، تدوین برنامه بازاریابی و مدل کسب و کار، مدیریت محصول و ارزیابی کسب و کارها از نظر بازاریابی، فروش و میزان سوددهی می تواند بخشی از خدمات انجمن به مراکز جهاددانشگاهی باشد.

پهناور خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم از ظرفیت های موجود برای توسعه فعالیت های مشترک در حوزه های آموزشی، اشتغال، فرهنگی، پژوهشی و سلامت استفاده بهینه به عمل آورده و در کنار هم زنجیره خدمات را برای مخاطبان و به ویژه جوانان تحصیلکرده این دیار فراهم آوریم.

در پایان این جلسه دو عنوان تفاهم نامه همکاری مرکز رشد جهاددانشگاهی استان اردبیل با بنیاد نخبگان و انجمن مدیریت به صورت جداگانه منعقد و مبادله گردید.


نظر شما :