در نشست خبری رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل عنوان شد:

توسعه خدمات جهاددانشگاهی اردبیل در حوزه پزشکی / جهاد دانشگاهی در مقاطع مختلف و حساس کشور در خدمت نظام بوده است

۱۴ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۴ کد : ۳۴۸۴۲ عمومی جدیدها
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل طی نشست خبری با اصحاب رسانه آخرین اقدامات این نهاد در استان را تشریح کرد.
توسعه خدمات جهاددانشگاهی اردبیل در حوزه پزشکی / جهاد دانشگاهی در مقاطع مختلف و حساس کشور در خدمت نظام بوده است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مهران اوچی اردبیلی روز چهارشنبه 13 مرداد در آستانه چهل و یکمین  سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی بیان کرد: جهادگران عرصه جهاد دانشگاهی جزو شریف‌ترین نیروهای انقلابی هستند که از بدو تاسیس این نهاد با تمام توان جهادی در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده‌اند.

وی با تبریک آغاز به کار دولت جدید از آمادگی جهاد دانشگاهی برای هر نوع همکاری اعم از علمی، فرهنگی، تحقیقاتی، فناوری و ... در استان با دولت سیزدهم خبر داد و اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در تمام عرصه‌ها منشا خیر و برکت بوده و در مقاطع مختلف و حساس کشور در خدمت نظام بوده است.

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل به فعالیت‌های گسترده جهاد دانشگاهی در حوزه‌های علمی و فناوری در استان اشاره و تصریح کرد:  این نهاد در بحث پژوهش و فناوری در سه مسیر پزشکی با اولویت سلامت باروری از ۱۰ سال پیش نسبت به ایجاد مرکز درمان ناباروری قفقاز اقدام کرد

.

اوچی اردبیلی با اشاره به درمان موفق یک هزار و ۸۴۰ زوج مراجعه کننده به مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان عنوان کرد: بیش از نیمی از این افراد صاحب اولاد شده‌اند و سایرین نیز در حال سپری کردن دوران بارداری خود هستند.

وی میزان موفقیت فعالیت‌های این مرکز را در حد میانگین کشوری و جهانی اعلام و خاطرنشان کرد: برای بالا بردن این میانگین نسبت به ارتقای تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی از جمله افزایش فلوشیپ زنان و زایمان به سه نفر اقدام شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل از اخذ مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط با پزشکی توسط این نهاد خبرداد و گفت: به محض نهایی شدن این امر، برگزاری دوره‌های مذکور از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

اوچی اردبیلی با اشاره به فعالیت‌های توسعه‌ای بخش درمانی جهاددانشگاهی در استان اظهار کرد: پس از پیگیری‌های مستمر برای ایجاد مرکز درمان و مجتمع سلامت، با حمایت‌های موثر آیت‌الله عاملی، نماینده محترم ولی فقیه در استان و مهندس بهنام‌جو، استاندار محترم اردبیل زمینی به مساحت یک هزار و ۳۰۰ مترمربع در شهرک نیایش اردبیل به نام جهاد دانشگاهی اخذ شد که امید است احداث آن در کنار آغاز فعالیت خط تولید نشاسته صنعتی با حضور مسئولان کشوری و استانی به‌زودی آغاز شود.

  • عملیات اجرایی کلکسیون فندق امسال کلید می‌خورد

وی فعالیت مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اردبیل را گامی در جهت توسعه کشت و تولید این گیاهان خواند و اضافه کرد: ۳۸ شرکت از جمله ۲ واحد فناور دانش‌بنیان در این مرکز مستقر هستند که از میان بیش از 30 ایده، ۲۲ محصول دارویی تولید شده است که پس از طی فرآیند اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو به مرحله تجاری‌سازی خواهند رسید.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل اعلام کرد: در حال حاضر قطره ضد سینوزیت با عنوان «دامپرلی»، تمام مراحل اخذ مجوز خود را سپری و مجوزهای لازم را از مراجع مربوطه اخذ کرده و دو محصول نیز همه مراحل را طی کرده و مجوز لازم را دریافت نموده که امید است در سال آینده دست‌کم یک محصول به مرحله تجاری‌سازی برسد.

اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه استان اردبیل یکی از نادرترین ذخیره‌گاه‌های فندق کشور را دارد، گفت: بعد از چهار سال بررسی تنوع ژنتیکی گونه‌ها و یک سال پیگیری، زمینی برای کشت گونه‌های برتر در روستای کریم‌کندی شهرستان نمین با مساحت چهار هکتار به صورت اجاره به شرط تملیک در اختیار جهاد دانشگاهی قرار گرفت که به زودی عملیات اجرایی آن با هدف کشت جایگزین، تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر و ایجاد صنایع تبدیلی آغاز خواهد شد.

وی به اخذ مجوز مرکز نوآوری و شتابدهی گردشگری جهاد دانشگاهی استان اردبیل اشاره و خاطرنشان کرد: این مرکز در ساختمانی ۵۸۰ مترمربعی در محدوده میدان شریعتی اردبیل راه‌اندازی شده است تا جوانان و افراد دارای ایده‌های نو در آن مستقر شوند و برای تبدیل ایده‌ به محصول فناورانه فعالیت کنند.

  • تعیین بسته گردشگری برای منطقه با تمرکز بر ظرفیت‌های موجود

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه ظرفیت خوبی از نظر گردشگری در استان وجود دارد اما کاری درخور آن انجام نشده است، افزود: سال گذشته برای ترسیم برنامه آتی این حوزه، بازنگری طرح جامع گردشگری استان که سال ۱۳۷۰ تدوین شده بود، از سوی استانداری و اداره کل میراث فرهنگی اردبیل، به جهاددانشگاهی واگذار شد که در حال اتمام مراحل اجرایی خود است.

اوچی اردبیلی از تشکیل تیمی قوی برای پیشبرد اجرای این طرح خبر داد و اظهار کرد: مسئولان به دنبال توزیع مناسب و منطقی زیرساخت‌ها و امکانات گردشگری استان هستند و در این راستا تعیین بسته گردشگری برای منطقه با تمرکز بر ظرفیت‌های موجود چون کوه سبلان و چشمه‌های آبگرم معدنی در حال انجام است.

  • تدوام فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی در استان

وی در ادامه از انتشار ۱۱۰ عنوان کتاب از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی استان اردبیل و انتخاب آن در سال 13۹۹ به عنوان ناشر برتر مراکز جهاد دانشگاهی و استان خبر داد و یادآور شد: در سال گذشته برگزاری مناظره‌های دانشجویی با موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی و...، تدوام فعالیت‌های فرهنگی در مراکز آموزش عالی استان، فعالیت چشمگیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران«ایسپا» به ویژه در زمینه انتخابات ریاست جمهوری و شیوع ویروس کرونا از مهمترین فعالیت های فرهنگی جهاددانشگاهی در استان بوده است.

 رییس جهاد دانشگاهی اردبیل از فعالیت دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا در بدنه جهاد دانشگاهی استان اردبیل خبر داد و بیان کرد: این دو خبرگزاری با انتشار هزاران خبر در طول سال در عرصه رسانه‌ای استان شناخته شده و جز خبرگزاری‌های منبع و مرجع تلقی می‌شوند و امسال نیز خبرگزاری علم و فرهنگ(سیناپرس) نیز به این مجموعه اضافه خواهد شد.

  • هدف کلی خدمات آموزشی جهاد دانشگاهی حرکت به سمت آموزش‌های مهارتی است

اوچی اردبیلی با بیان اینکه در حوزه ارائه خدمات آموزشی کوتاه مدت این نهاد نیز هدف کلی، حرکت به سمت آموزش‌های مهارتی است، ادامه داد: در سال‌های اخیر سه مرکز آموزشی جدید در اردبیل و پارس‌آباد راه‌اندازی شده است و برای ایجاد ۲ مرکز جدید در شهرستان‌های خلخال و مشگین‌شهر نیز آمادگی داریم.

وی ادامه داد: در راستای این فعالیت‌ها، طرح ملی سرباز ماهر توسط جهاد دانشگاهی و با مشارکت اداره کل ورزش و جوانان و نیروهای مسلح استان در حال اجراست که در این طرح به سربازان پادگان‌ها، آموزش‌های مهارتی ارائه می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل افزود: در استان اردبیل در مرحله اول طرح سرباز ماهر یک هزار و 3 نفر و در مرحله دوم 477 نفر از خدمات آموزشی برخوردار شدند و مرحله سوم نیز با آموزش ماهانه بالغ بر 900 نفر در حال اجرا است.

اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی نیز از سال گذشته در دستور کار جهاددانشگاهی استان اردبیل قرار دارد، گفت: این طرح در ۱۳ کد رشته با سهمیه بیش از ۲ هزار نفری استان در حال انجام است تا متقاضیان ضمن دریافت آموزش‌های لازم به هدف شبکه سازی و تجاری سازی و اتصال به بازار برسند.

وی خاطرنشان کرد: مرکز آموزش علمی و کاربری جهاد دانشگاهی اردبیل در رشته‌های مختلف علمی و فناوری با پذیرش دانشجو در سال‌های گذشته جزو دانشگاه‌های برتر بوده و بیشترین تمرکز ما بر روی رشته‌های مهارتی در استان است.


نظر شما :