نماینده مردم اردبیل از مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل بازدید کرد

۰۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۳ کد : ۲۳۲۴۵ رویدادها جدیدها
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی از مرکز رشد گیاهان د ارویی جهاددانشگاهی اردبیل بازدید کرد.
نماینده مردم اردبیل از مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل بازدید کرد

صدیف بدری در این بازدید گفت: جهادانشگاهی به عنوان قطب تحقیقات کاربردی در کشور، با فعالیت‌های خود توانسته در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، آموزشی و فرهنگی موثر واقع شود.

وی با بیان این مطلب افزود: با وجود تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، جهاددانشگاهی خدمات خوبی در حوزه فناوری به کشور ارائه و نیازهای آن را برطرف کرده است.

بدری بر حمایت و بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و تجربی جهاددانشگاهی در جهت پیشرفت کشور تاکید و اظهار کرد: این نهاد در حوزه سلامت  استان بسیار موثر عمل کرده و با راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری به عنوان اولین و مجهزترین مرکز در استان توانسته است با ارتقا زیرساخت‌های لازم، خدمات خوبی را به مراجعه کنندگان ارائه کند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی یادآور شد:  با تسهیلات جهاددانشگاهی به زوجین نابارور در مرکز درمان ناباروری قفقاز فرصت مناسبی برای اقشار کم درآمد ایجاد شده است تا بتوانند با حل مشکلات مادی خود صاحب فرزند شوند.

بدری با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی استان اردبیل در حوزه اشتغال ورود خوبی کرده است، افزود: با توجه به تولید سالانه 7۵۰ هزار تن محصول سیب زمینی در استان لازم است برای رفع دغدغه کشاورزان صنایع تبدیلی این محصول در اردبیل گسترش یابد.

وی ادامه داد: راه اندازی پایلوت نیمه صنعتی نشاسته پلیمری توسط جهادانشگاهی می‌تواند به ایجاد درآمد پایدار، توسعه اشتغال و  تولید استان و کشور کمک کند.

در این بازدید رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل ضمن تقدیر از حمایت و پیگیری نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی از فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان، اظهار کرد: این نهاد تلاش دارد با بهره‌گیری از پتانسیل‌های موجود در جهاددانشگاهی گامی اساسی در رشد و توسعه استان بردارد که راه‌اندازی مراکز علمی، درمانی و آموزشی در این راستا قرار دارد.

اوچی اردبیلی با اشاره به استقرار 16 واحد فناور با 34 طرح فناورانه در مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل اشاره و تصریح کرد: حمایت های لازم از این واحدها برای تبدیل ایده به طرح و تجاری سازی محصولات دانش بنیان انجام می گیرد.

تصاویر این بازدید را ببینید

نظر شما :