در سمینار اقتصاد اشتراکی در حوزه گیاهان دارویی عنوان شد:

بازارچه اینترنتی بستر مناسبی برای تولیدکنندگان است

۲۵ دی ۱۳۹۸ | ۲۱:۰۰ کد : ۱۵۱۷۱ فناوری جدیدها
به همت مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل و شتابدهنده جاویدان، سمینار آموزشی« بررسی نقش فناوری اطلاعات و پلتفرم های اقتصاد اشتراکی در حوزه گیاهان دارویی» چهارشنبه ۲۵ دیماه در اتاق بازگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد.
بازارچه اینترنتی بستر مناسبی برای تولیدکنندگان  است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، در این سمینار که با حضور فناوران شرکت‌های دانش بنیان، مراکز رشد، علاقه مندان، دانشجویان، عطاران و فعالان حوزه گیاهان دارویی برگزار شد، بنیانگذار شتابدهنده جاویدان با بیان اینکه شتاب دهنده یک ساختار منسجم و مشخص است که در جهت حمایت و توسعه کارآفرینی نوآورانه و دانش بنیان فعالیت و خدمات ارائه می کند، افزود: تامین سرمایه با سقف مشخص، جذب سرمایه گذار و تسهیلات کارآفرینی، تسهیل روابط، تامین فضای کسب و کار، توانمندسازی و مشاوره از خدمات شتابدهنده جاویدان است.

رامین عبدی با اشاره به اینکه در اقتصاد اشتراکی افراد و گروه ها می توانند به طور گسترده تری افکار، ایده و دارایی های خود را به اشتراک بگذارند، ادامه داد: اقتصاد اشتراکی شامل تولید، توزیع، تجارت، مصرف محصولات و خدمات مختلف توسط مردم و یا سازمان ها است.

وی با بیان اینکه هرگاه فرد چیزی را به نفع کسانی به اشتراک می گذارد بر اشتراک اقتصادی ورود پیدا کرده است، تصریح کرد: مدل مصرف اشتراکی به عنوان یک پدیده مجموعه ای از قول و قرارها است که بر طبق آن افراد مشارکت کننده به جای داشتن مالکیت شخصی، دسترسی به محصولات وخدمات را به اشتراک می گذارند.

این کارآفرین نمونه استان اردبیل، نزدیک شدن ارتباطات، دستیابی به بازارهای جدید، افزایش میزان فروش و سود، حذف هزینه های اضافی، کاهش هزینه های معاملاتی و تدارکاتی، بهبود مدیریت بر روابط مصرف کننده، عرضه کننده و کارکنان و کاهش آلودگی محیط زیست را از مزایای کسب و کارهای اینترنتی عنوان کرد.

عبدی تصریح کرد: کاهش آثار منفی بر محیط زیست، صرفه جویی در هزینه ها با قرض گرفتن و بازیافت دسترسی افراد به کالاهایی که توان خرید و یا تمایل به استفاده طولانی ار آن را ندارند، افزایش استقلال، انعطاف پذیری و اتکا به خود با تمرکززدایی، از بین رفتن موانع ورود و خودسازمان دهی و تبدیل سرمایه راکد به منبع درآمد از فواید استفاده از اقتصاد اشتراکی است.

وی ادامه داد: توسعه بازارچه های اینترنتی بستر مناسبی را برای تولیدکننده و یا تامین کنندگان کالا فراهم می کند.

معرفی سه پلتفرم اقتصاد اشتراکی

در سمینار آموزشی نقش فناوری اطلاعات و پلتفرم های اقتصاد اشتراکی در حوزه گیاهان دارویی سه پلتفرم اقتصاد اشتراکی شامل« سامانه فن یوز» طراحی شده توسط سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی، «سامانه شب بو» طراحی شده توسط شرکت جاوید افزار و« سامانه باسلام» طراحی شده در پارک علم و فناوری قم به طور مبسوط معرفی شد تا شرکت کنندگان امکان آشنایی و کار با این سامانه ها را داشته باشند.

برگزاری پنل انتقال تجربه

بخش مهم دیگر این سمینار پنل انقال تجربه و گفتگو بود که در این بخش سه فناور فعال حوزه گیاهان دارویی که عناوین فناور برتر استان را هم به دست آورده اند به بیان تجربه ها و مشکلات خود پرداختند.

سعید خانی فناور شرکت نوشداروی سبلان مستقر در مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل، سیامک محمدی فناور شرکت دانش‌بنیان اندیشه سلامت سبلان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و محمود خروشی فناور شرکت دانش بنیان خاک آب آژیانه مستقر در مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل مسیر حرکت خود در حوزه فناوری را بیان کرده و از تجربیات خود در استفاده از پلتفرم های اقتصاد اشتراکی گفتند.

سمینار با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان و اهدای گواهینامه آموزشی به پایان رسید.

 

گزارش تصویری این خبر را از اینجا ببینید.


نظر شما :