در هم اندیشی فناوران مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل مطرح شد:

لزوم توجه به قوانین در مسیر  تبدیل ایده به محصول

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۵ کد : ۱۲۰۹۹ واحدهای فناور جدیدها
چلسه هم اندیشی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل با هدف بررسی برنامه ها و هماهنگی برای استفاده بهتر از ظرفیت های موجود برگزار شد.
لزوم توجه به قوانین در مسیر  تبدیل ایده به محصول

معاون فناوری مرکز رشد در این جلسه گفت: از آنجا که مراکز رشد، به‌عنوان یکی از ابزارهای پذیرفته شده برای تبدیل خلاقیت‌ها و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی به محصولات قابل ارایه به بازار و توسعه کارآفرینی محسوب می‌شود، انتظار داریم فناوران مرکز رشد بتوانند با بهره برداری از ظرفیت های موجود ایده های خود را در مسیر درستی اجرا نموده و مطابق با قوانین و دستورالعمل ها پیش روند.

مهران محمدی با اشاره به اهداف فعالیت مرکز رشد جهاددانشگاهی اظهار داشت: جهاددانشگاهی اردبیل با درک درست از امکانات و مواهب موجود در منطقه و با بهره گیری از دانش و علم این نهاد، اقدام به راه اندازی مرکز رشد تخصصی نموده است تا بتواند در مسیر تبدیل ایده به محصول در حوزه گیاهان دارویی نقش موثری ایفا نماید.

وی با بیان اینکه این مرکز همواره خود را مهیای اجرای برنامه های انگیزشی، توانمندسازی و توسعه ای می داند، ادامه داد: در این مرکز ویژگی‌های عمومی فضای تسهیل‌کننده کسب وکار همچون انعطاف‌پذیری، دسترسی آسان و سریع به زیرساخت‌های اطلاعاتی و ارتباطی، خدمات و مشاوره‌های عمومی با نرخ دسترسی بالا و هم‌افزایی در نظر گرفته شده است تا فناوران جوان و تحصیل کرده از آن استفاده نمایند.

محمدی با یادآوری اینکه نمایشگاه ها فرصت های مناسبی برای بهره گیری از تجربیات و ارائه ایده ها و محصولات است، تصریح کرد: در آینده نزدیک سه نمایشگاه ملی مرتبط با حوزه فناوری و گیاهان دارویی در شهرهای تبریز، تهران و شیراز برگزار خواهد شد که مرکز رشد جهاددانشگاهی استان اردبیل آماده است تا فناوران را به منظور حضور فعال، حمایت نماید.

معاون فناوری مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل اذعان داشت: تقویم آموزشی مناسبی برای توانمندسازی فناوران مرکز رشد طراحی گردیده است که واحدها می توانند به صورت رایگان از کارگاه ها، سمینارها و بازدیدهای آموزشی بهره گرفته و بر دانش و مهارت خود بیفزایند.

وی از برگزاری رویدادهای دورهمی، ایده شو و نشست های تعاملی خبر داد و گفت: با وجود گسترش فعالیت های سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال در موضوعات مربوط به مشاغل خانگی، فعالیت های مرکز رشد برای جهاددانشگاهی از اولویت ویژه ای برخوردار است و توقع داریم فناوران عزیز از مولفه های زمانی برای پیشبرد ایده های خود برنامه ریزی درستی را تدوین نمایند.

محمدی در پایان افزود: در این مرکز 15 واحد و یک هسته فناور مستقر است که دو شرکت به دانش بنیان تبدیل گردیده و 12 مورد ثبت اختراع اتفاق افتاده است و از نگاه مناسب حمایتی در سازمان ستفا برخوردار است که باید تلاش نماییم رویه حمایتی واحدهای فناور را حفظ و توسعه دهیم.

در این جلسه فناوران واحدهای مستقر در مرکز رشد جهاددانشگاهی استان اردبیل نیز به بیان نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و خواستار حمایت های بیشتر از مسئولان شدند. همچنین مقرر شد امکان حضور واحدها در کارگاه های آموزشی و نمایشگاه های ملی از سوی مرکز رشد فراهم گردد.


( ۱ )

نظر شما :